Et særligt sted til en særlig fordybelse

eftertænksomhed i naturen
Udsigt og indsigt. Klik her for flere sommer-billeder fra Julies stille-oase.

Er igen i mit lille paradis på jord ved Sejerøbugten. Ilden knitrer i pejsen og vinden rusker i træerne. Bølgerne suser i baggrunden. Stedet inviterer til afslapning og eftertænksomhed.

Her har jeg afholdt mit fordybelses-ophold i stilhed med intro til The Work. Det vil sige, at man ikke taler sammen, andet, end når man arbejder med metoden The work.

Dermed lærer man ikke nødvendigvis, hvad de andre laver professionelt og hvor mange børn de har. I stedet får man en chance for at lytte bedre til sig selv, når man netop ikke skal smalltalke. Det er en udfordring for flere, midlertidigt at vænne sig af med, at vise andre interesse og hensyntagen gennem spørgsmål her og der!

Måltider tilberedes og indtages i tavshed, og vi går en daglig morgentur i stilhed. Pludselig smager maden af mere, måske netop af den grund, at man kan indtage den i fred.

Kursister inviteres til at aflevere telefonen, der ellers – for nogle – kan være en afledning fra at lytte til sit indre tankemylder.

Slukkede telefoner off grid
Telefoner i “skammekrogen”

Stilheden plejer at gå hånd i hånd med arbejdet med The Work, som også inviterer til at rette opmærksomheden indad. Det plejer at medføre afklaring, større sindsro eller/og større selvaccept for mine kursister.

Jeg har planer om at udbyde et par weekend-ophold til vinter om relationer, det kan være kærestepar, venner og forældre-barn-duoer. Der kommer fokus på at få finpudset forholdet, så folk kan tage herfra med ny energi og mod. Sige farvel til gammelt nag og få ny forståelse for hinanden.

– Er det mon noget for dig? Sig din mening til mig her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *