• Kæmper du med jalousi?
  • Har du svært ved at være ærlig overfor din partner?
  • Er jeres kommunikation gået i hårdknude?

Søg råd hos mig og få kærligheden på ret kurs igen.

 

Julies rådgivning om kærlighed

Jeg rådgiver på baggrund af hundredvis af samtaler om kærlighedslivet udenfor de traditionelle, monogame rammer. Jeg tager også afsæt i mine mange foredrag og paneldebatter om polyamori, samt i min erfaring som mødeleder i polyamorøse kredse.

Min viden om ærlig kommunikation og selvkærlighed i parforholdet har bred relevans for alle elskende. Derfor rådgiver jeg selvfølgelig også par, der lever traditionelt / monogamt.

 

Poly-hva’-for-noget?!

Polyamori betyder kort fortalt “flerkærlighed”, altså, at elske flere. Så, den polyamorøse kan vælge at have flere romantiske partnere ad gangen. Til sammenligning er den – tilsyneladende – mest udbredte måde at indrette sit kærlighedsliv den monogame (eller, den “mono-amorøse”). Læs mere i de ofte stillede spørgsmål om polyamori (kommer snart).

Jeg har selv levet polyamorøst i en række år og været med til at puste liv i det danske netværk for polyamori. Netværket har en facebookgruppe med over 800 medlemmer samt en nystiftet forening.

Udklip fra Julie som poly

Hør mig deltage i et radiopanel her. Jeg er især på fra sidst i den første time og fremad.
Time 1:

Time 2:

 

Læs om mine tidligere erfaringer med polyamori her: http://politiken.dk/indland/art5038620/Man-kan-sagtens-elske-flere-p%C3%A5-en-gang